Akan Mati – Tazkirah Buat Renungan Kita Bersama

Buat Renungan Bersama – Sahabat, Saudara dan Keluarga Tercinta. Moga Allah Menempatkan Kita Dikalangan Hamba2nya Yang Beriman.

Kelas Pengajian Al-Quran PERCUMA di Seksyen 7, Shah Alam

Berminat untuk belajar mengaji / membaca al-quran secara percuma? Ya, tiada apa-apa bayaran yang dikenakan. Ikhlas hanya untuk bekalan akhirat…

Bacaan Yasin
Hari : Setiap Khamis
Waktu : Selepas Solat Maghrib

Kelas Pengajian Al-Quran
Hari : Setiap Isnin – Rabu
Waktu : Selepas Solat Isyak
…untuk Dewasa & Kanak-Kanak.

Lokasi : Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.
Yuran : PERCUMA!

Sila emailkan ke sp.islamiah@gmail.com (Pn. Fatimah / En. Qadri) untuk pertanyaan, temujanji atau maklumat lanjut!

Terima kasih.

About these ads

5 comments on “Kelas Pengajian Al-Quran PERCUMA di Seksyen 7, Shah Alam

  1. En. Qadri
    July 10, 2010

    Memandangkan ramai yang masih berminat, sesi baru untuk kelas ni akan bmula bila2 masa. Anda boleh datang bila2 masa selepas waktu solat Isyak, sekitar jam 8.45-10.00 mlm. Tiada apa2 bayaran. Cuma diminta sms ke +6 017 – 973 5635 (Cik Saidatul) untuk temujanji sblm datang. Terima kasih.

    • Juzignoreme
      February 16, 2012

      Salam,
      kelas mengaji ni ada lagi x? Maaf kalau bahasa saya kasar.. kalau setakat post kat internet tapi bile call, SmS and email langsung xreply pun susah jugak. Saya email, SMS n cal dari taun lps. 1 jawapan pun sy x dpt, SMS n email x reply, call xpayah ceritalah.
      Lepas tu penyudahnya ayah saya masam muka dgn saya sebab tak dapat belajar mengaji.

  2. norma mohd basir
    October 22, 2010

    Boleh beritahu alamat

  3. ana
    February 8, 2011

    macam mane nak daftar kelas ni eh?

  4. ismail b mohd salim
    February 9, 2011

    salam, sya sngat2 nk blajar mengaji, boleh bantu sya daptkn mklumat lanjut?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 22 other followers

Dari Penulis

Sekiranya anda suka apa yang sedikit saya kongsikan di sini, doakanlah kebaikan di sisi Allah swt buat saya dan keluarga. Semoga dosa-dosa saya diampunkan dan memperoleh rahmatNya, samada saya masih di sini atau sudah pun pergi menghadapNya. Jutaan terima kasih buat jasa anda, semoga anda juga dikurniakan yang lebih baik dariNya.
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: